Leer kopen

Om zelf iets van leer te maken, zoals kleding, tassen of een stoelzitting (zetel) kunt u bij ons leer kopen.

hangende-vellen_02-leer-kopenWij hebben Italiaanse lamnappa, dikte 0,6 mm, zeer geschikt voor kleding in diverse modekleuren, ook pigskinsuède (varkensleer) en pigsplitsuède als goedkoper alternatief.
Voor tassen en meubelleer hebben we Zuid-Amerikaanse huiden, volnerfleer (dus geen rundssplit) in de dikte 1.0-1.3 mm in de standaard kleuren zwart, bruin, cognac. Voor andere kleuren is er de mogelijkheid om in te verven in de gewenste kleur met een minimum afname van 11 voet = 1m².

Het leer dat wij leveren is van een super kwaliteit tegen een concurrerende prijs.
Behalve hele vellen hebben we ook kleinere stukken in de ongeveer maten 10×20, 20×30 cm of groter. Minimale afname € 10,=.  Hele dierenhuiden gaan in vierkante voeten dus niet in cm’s, zoals met stof van bijv. 140 cm breed.

1Omdat kleuren op foto’s niet de werkelijke kleur weergeven sturen we per mail geen foto’s, wel kunnen we een staal sturen bij serieuze interesse.

Het is mogelijk om een pakket met stukjes leer en suede in verschillende kleuren te verkrijgen voor €10,=. Omdat dit allerlei kleuren kunnen zijn, zenden we daarvan geen foto’s of staaltjes.

Behalve leer bieden wij: opstrijkband, lijm, optekenstiften en fournituren aan.

lederhuidje_36Prijzen op aanvraag en na telefonische afspraak kunt u ons ook bezoeken.

lederhuidje_36Wij versturen bestellingen per post nà betaling. Portokosten van €4,= / €7,=.

lederhuidje_36Wij leveren uitsluitend topkwaliteit van lederfabrikanten.

lederhuidje_36Levering op basis van contante betaling aan kleine ateliers, modevakscholen en particulieren.

 

LederHenderini-header954x180